Valgatara

GENIETEN IN VALPOLICELLA - VENRONA

Valverde pos logo
VALPOLICELLA Dimora Valverde

Ontdek Dimora Valverde, een historisch huis uit 1797, gelegen in de charmante wijk Pezza, in Marano di Valpolicella. Genesteld in het hart van de Valpolicella Classica, halverwege tussen Verona en het Gardameer. 

Gedurende de lange geschiedenis is het huis meerdere malen gerenoveerd en belichaamt het de typerende kenmerken van de hoger gelegen heuvels van Valpolicella.

De dikke stenen muren dragen de lange rijen balken en houten vloeren. De ruime kamer met ramen biedt een prachtig uitzicht over de vallei en strekt zich uit tot aan de horizon van de Veronese vlakte. Het uitgestrekte terras wordt een zomerse lounge, waar u kunt ontspannen en genieten.

Ooit bewoond door de beroemde schilderes Amaranta de Francisci, bekend om haar prachtige portretten van Italiaanse kunststeden die over de hele wereld worden gewaardeerd, ademt dit huis een sfeer van rust en lichtheid uit, met behoud van de creatieve inspiratie die eenieder inspireert.

Relais Valpolicella bed and breakfast
Bed and breakfast Valpolicella Tramonto 1

Bij Bed & Breakfast Relais Valpolicella, een prachtig gerenoveerd landhuis gelegen in het hart van Valpolicella Classica. Hier, aan de rand van het dorp Valgatara en aan de voet van met wijngaarden bedekte heuvels, vindt u een oase van rust op slechts enkele kilometers van het centrum van Verona.

In de vallei met duizend wijnkelders, waar de diepe verbinding tussen de wijngaarden en het land een eeuwenoude oorsprong heeft, heten we u van harte welkom in ons Relais. Hier, te midden van groen en uitgestrekte landschappen, biedt Relais Valpolicella een voorbeeld van professionaliteit, netheid en gastvrijheid. Een gevoel van thuis staat centraal, en we hebben onze Bed & Breakfast ontworpen zodat u zich comfortabel voelt en kunt genieten van een ontspannen en functionele omgeving. 

Marano di Valpolicella bevindt zich in het hart van de “Valpolicella Classica.” Het gebied wordt begrensd door de valleien van Fumane in het westen en Negrar in het oosten. In het noorden vindt u Val Sorda met zijn grotten, terwijl het zuiden grenst aan San Floriano. De oorsprong van de naam Marano, van het oude Marianu, lijkt te komen van het verlangen om de herinnering aan Caio Mario te eren, een Romeinse consul die een kasteel zou hebben laten bouwen op de Monte Castelon als een defensieve vesting tegen de Cimbri

Plan Uw Reis naar Valpolicella Classico

Of u nu een wijnliefhebber, geschiedenisliefhebber of natuurfanaat bent, Valpolicella Classico heeft voor elk wat wils. Laat u betoveren door de schoonheid en diversiteit van deze regio. Begin vandaag nog met het plannen van uw reis naar Valpolicella Classico en bereid u voor op een onvergetelijk avontuur dat al uw zintuigen zal prikkelen