Ontdek Terre di Leone: Hoogwaardige Wijnen uit Valpolicella Classica

Maak kennis met Terre di Leone, een opkomend wijnhuis gelegen in het hart van Valpolicella Classica, Marano di Valpolicella. Onze selectie omvat Amarone, Ripasso, Valpolicella Classico Superiore, Dedicatum en Re Pazzo – wijnen die vakmanschap en traditie belichamen.

Een Terroir van Betovering: Onze Unieke Wijngaardomgeving

Ons 10 hectare tellende landgoed bevindt zich op de glooiende heuvels van Verona, met vulkanische oorsprong en een hoogte van 400 meter boven de zeespiegel. Deze ideale omgeving creëert de perfecte setting voor onze wijngaarden. Bij Terre di Leone omarmen we een speciale filosofie die onze toewijding aan het land weerspiegelt. Onze wijngaarden worden geleid volgens het guyot-systeem en onze dicht beplante wijnstokken, ongeveer 7000 per hectare, maximaliseren de druivenproductie per voet en tonen hun volledige potentieel..

Passie voor Druiven: De Kunst van Selectie en Teelt

De keuze van druivenrassen is een cruciaal aspect van ons wijnbereidingsproces. We hebben nauwgezet aandacht besteed aan elke aanplantfase, wat heeft geleid tot een rijke verscheidenheid aan smaken die onze wijnen kenmerken.

La Valle di Marano: Een Sfeer van Erfgoed en Authenticiteit

Laat u verleiden door de erfgoedrijke smaken van onze wijnen en dompel uzelf onder in de betoverende sfeer van La Valle di Marano. Bestel vandaag en ervaar de echte expressie van deze historische wijnregio.

Traditie, Passie en Vakmanschap in Elke Fles

Ontdek het beste dat Terre di Leone te bieden heeft. Ervaar de unieke combinatie van traditie, passie en vakmanschap bij elke slok. Bestel nu en verwen uw smaakpapillen met onze buitengewone wijnen!

Bent u nieuwsgierig naar onze uitstekende selectie wijnen TERRE DI LEONE?

Ontdek de rijke geschiedenis en wijntraditie van La Valle di Marano, die teruggaat tot vele eeuwen voor de komst van de Romeinen in dit gebied. Onze wijnen zijn een natuurlijke weerspiegeling en viering van deze prachtige vallei in het hart van Valpolicella Classica!