Reputatie van Kwaliteitswijn bij Le Bertarole

Met de toewijding van twee generaties heeft onze familie zich ingezet om onze positie als vooraanstaande kwaliteitswijnmaker te behouden. Onze inspanningen brengen ons eindelijk naar de top van de Amarone producenten in de branche.

Het Betoverende Terroir van Le Bertarole

Gelegen in het hart van het befaamde Valpolicella, vormt het wijnhuis Le Bertarole het epicentrum van onze wijnproductie. Hier in deze klassieke regio telen we onze druiven, oogsten we ze zorgvuldig en transformeren we ze tot buitengewone wijnen die onze passie voor het ambacht weerspiegelen.

De Delicatessen van Valpolicella Ontdekt in Onze Wijnen

Ons assortiment van vier verfijnde wijnen draagt een harmonieuze signatuur, waarin een onderscheidend karakter doorschijnt in kleur, geur en smaak. De kroonjuweel, onze Amarone, domineert met zijn ongeëvenaarde kwaliteit en verdient de volledige aandacht die eraan besteed wordt. Elk flesje draagt niet alleen het label van productieaantal, maar is tevens uniek genummerd.

Familie Venturini: De Drijvende Kracht Achter Perfectie

De hoekstenen voor de creatie van uitmuntende wijnen zijn duidelijk: passie, kennis en toewijding. Onze vader, Giordano, heeft decennialang gewijd aan wijnproductie en zijn inzet wordt aangevuld door de kennis die onze familie vergaarde op het veld en aan universiteiten. Stap in de wereld van Le Bertarole en ontdek het meesterwerk van smaak en traditie. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een stukje van onze passie en vakmanschap. Uw zoektocht naar voortreffelijke wijnen eindigt hier. Macro Venturini

Le bertarole

Ontdek en Bestel nu de selectie van LE BERTAROLE​.

LE BERTAROLE AMARONE | RECIOTO | RIPASSO | CLASSICO