VALPOLICELLA

VALGATARA❤️AMARONE

Amarone camino

Costa degli Ulivi: Een Natuurlijke Keuze in een Exclusieve Omgeving

In een exclusieve omgeving herontdekt u eenvoudige emoties en natuurlijke waarden. Het vitale evenwicht en de harmonie met de omringende natuur worden gewaardeerd door de oude smaken van het boerenleven. Tussen de groene wijngaarden van Valpolicella begeleidt een mild mediterraan klimaat u gedurende alle seizoenen van uw verblijf. De vrede en rust van het heuvelachtige landschap geven een extra charme aan het contact met de natuur.

Veronese Keuken Temidden van Groene Velden

Temidden van de groene wijngaarden van Valpolicella staat de Veronese keuken op tafel met authentieke producten van onze grond, omringd door een familiaire sfeer! Onze chef-koks zullen u betoveren met traditionele gerechten in een moderne interpretatie en uw smaakpapillen verwennen met al hun specialiteiten. We zijn klaar om te voldoen aan de behoeften van mensen met coeliakie, lactose-intolerantie, vegetariërs en veganisten. Alle gebruikte ingrediënten zijn van topkwaliteit, beginnend bij onze eigen biologische extra vierge olijfolie, eieren van onze Grise-kippen, en producten uit onze tuin en boomgaard. Alle smaken worden versterkt door onze uitstekende biologische wijn.

Feesten en Bruiloften in de Betoverende Valpolicella

Uw droombruiloft, op een speciale plek. In de weelderige heuvels van Valpolicella maakt Hotel Costa degli Ulivi van uw speciale dag een werkelijk uniek en magisch evenement. De locatie is perfect voor bruiloften in elk seizoen, met prachtige buiten ceremonies in de tuin en gezellige binnenruimtes voor regenachtige of winterse dagen. Het ruime restaurant is ideaal voor grootschalige ceremonies, met een oppervlakte van meer dan 150 vierkante meter die zich uitstekend leent voor evenementen met veel gasten. Elegant en verfijnd, het biedt een uitstekende setting voor elke vorm van opstelling en decoratie. Met een breed scala aan gepersonaliseerde menu’s, zowel voor vleesliefhebbers als visliefhebbers, maakt Hotel Costa degli Ulivi uw belangrijkste dag tot een fantastisch evenement en een prachtige herinnering.

Passie voor Biologische Wijnen

Al vele jaren vermijden we synthetische producten volledig en streven we ernaar alles op het platteland te doen met natuurlijke producten. We koesteren onze wijngaard met zorg, beginnend bij het snoeien, gevolgd door binden, snoeien, en vele andere kleine details die we maandelijks, zelfs dagelijks, volgen. We hebben bewust ervoor gekozen om niet overal wijngaarden te planten; rustplannen zijn ook nodig op het platteland, waar men kan ontspannen en genieten van het uitzicht zonder overweldigd te worden door een zee van wijnstokken. We streven naar de wederopbouw van een stukje Valpolicella waar men beseft dat ze in Valpolicella zijn, maar bovenal begrijpt dat alles met zorg en passie wordt gedaan. De maximale zorg op het platteland maakt het mogelijk om goede druiven en uiteindelijk goede wijn te hebben. We gebruiken geen barriques; in plaats daarvan gebruiken we vaten van een bepaalde grootte die een subtiele houtsmaak afgeven. We geloven dat wijn moet ademen, en we gebruiken hout niet om smaak aan de wijn te geven, maar omdat we ervan overtuigd zijn dat wijn moet ademen. Wijn moet niet in de kelder worden gemaakt met chemicaliën; het moet worden gemaakt op het platteland met passie voor het verbouwen van druiven. In mei 2014 hebben we van ICEA (IT BIO 006) de biologische certificering voor druiven en olijven ontvangen, en in april 2016 hebben we onze eerste biologisch gecertificeerde wijnen gebotteld.