CANTINA ZENEGAGLIA

Een Stukje Paradijs in de Morenische Heuvels

De Cantina Carlo Zenegaglia strekt zich uit over een weelderig terrein van ongeveer 20 hectare, gelegen in het hart van de betoverende Morenische heuvels. Deze regio staat bekend om haar uitzonderlijke terroir voor de teelt van hoogwaardige druiven, waaronder de inheemse “Trebbiano di Lugana” of “Turbiana”.

Groei en Toewijding Montefluno

Met de groei van het bedrijf hebben ze besloten om de vinificatie uit te voeren bij hun andere familiecantina, de agrarische onderneming Montefluno in Centenaro di Lonato, een toonaangevend gebied voor de productie van Lugana-wijn.

Een Erfenis van Decennia Montefluno Lugana

De Zenegaglia – familie heeft sinds de jaren ’30 de typische wijnen van het Gardameer geproduceerd. Van oprichter Vittorio Zenegaglia tot zijn zoon Carlo, en nu met zijn kinderen Elena, Alessandro en Andrea Zenegaglia, zetten we nog steeds de traditie voort van het produceren van wijnen die het unieke karakter van de regio weerspiegelen bij elke slok.

Proef de Passie

Het rijpen van de wijnen, het bottelen en de verkoop gaan door in de historische cantina in het centrum van het charmante dorp Pozzolengo. Hier kunt u altijd de heerlijke wijnen proeven en kopen. Kom en ervaar de passie die in elke fles is gebotteld.

"Wijngaarden Zenegaglia Traditie en innovatie in druiventeelt"

CASA VINICOLA CARLO ZENEGAGLIA Tradizione dal 1930