Cantina Bonazzi

Een passie voor wijn en hun territorium.

Een droom die werkelijkheid wordt , de droom van een vader (Dario) en zijn zoon (Fabio), verenigd door broederliefde en een passie voor wijnmaken .

Liefde die op zijn beurt door Fabio aan zijn kinderen werd doorgegeven. Gefascineerd door de wereld van het wijnmaken, zijn ze nu de nieuwe drijvende kracht van het bedrijf.

Het Familie gegeven is het hart van dit bedrijf, vandaar de beslissing om labels op te dragen aan de leden van de familie, zoals San Nicola, El Dario, Sofia, Fameja (Venetiaans dialect dat familie betekent).

De hele familie neemt actief deel aan het bedrijf: Fabio en Nicola beheren alle activiteiten in de wijngaarden en olijfboomgaarden, Sofia is oenoloog en beheert de productie en kwaliteitscontrole, Elena beheert in plaats daarvan de verkoop, proeverijen en groepen toeristen.

Bonazzi-wijnen weerspiegelen volledig de passie waarmee de hele familie het bedrijf beheert, gevoelens die in de loop van de tijd waarden zijn geworden.

Het bedrijf is de afgelopen jaren enorm gegroeid en heeft 8 hectare grond bereikt, maar ondanks dit wordt alles tot in de puntjes verzorgd om altijd de hoogste kwaliteit en respect voor hun land te garanderen, waarbij de aroma’s van wijnmaken en de typische aroma’s van Valpolicella-druiven, waarbij vooral wordt geprobeerd de milieu-impact te minimaliseren.

Bekijk en bestel nu ons aanbod van Bonazzi