Cantina Bonazzi

Een Familiedroom wordt Werkelijkheid

In Valpolicella wordt de droom van Dario en zijn zoon Fabio werkelijkheid. Broederliefde en een gedeelde passie voor wijn creëren een unieke band tussen generaties.

Van Generatie op Generatie

Fabio geeft de liefde voor wijn door aan zijn kinderen. Deze nieuwe generatie is nu de drijvende kracht achter het bedrijf, geïnspireerd door de fascinerende wereld van het wijnmaken.

Familiale Essentie

Bij Bonazzi is familie de kern van het bedrijf. Labels zoals San Nicola, El Dario en Sofia worden gewijd aan familieleden. Een ode aan de nauwe band die het bedrijf drijft.

Toewijding aan Kwaliteit en Land

Ondanks de groei van 8 hectare, wordt de hoogste kwaliteit gewaarborgd. Bonazzi koestert de aroma’s van Valpolicella-druiven met minimale milieu-impact, een belofte aan hun geliefde land. Ontdek Bonazzi’s wijnrijkdom in Valpolicella, doordrenkt met liefde, traditie en respect voor de natuur.

Een passie voor wijn en hun territorium.

Samen Werken, Samen Groeien

De hele familie draagt bij: Fabio en Nicola beheren de landbouwactiviteiten, Sofia als oenoloog leidt de productie en kwaliteitscontrole, terwijl Elena verkoop, proeverijen en toerisme beheert.

Emotie in Elke Slok

Bonazzi-wijnen weerspiegelen de passie van de familie. Deze gevoelens zijn in de loop der tijd tot waarden uitgegroeid en zijn te proeven in elke fles.

Ontdek en bestel vandaag nog ons assortiment van Bonazzi.