Valgatara

CLASSICO | RIPASSO| AMARONE

Ontdek De Heerlijke Italiaanse Wijnen van Valpolicella Classico bij Wijnhandel VALGATARA

Welkom bij VALGATARA, uw toegangspoort tot de betoverende wereld van Valpolicella Classico Italiaanse wijnen. Wij, twee levensgenieters met een passie voor lekker eten en verfijnde wijnen, hebben onze droom waargemaakt: een eigen wijnhandel gespecialiseerd in rode wijnen uit de Valpolicella streek. Maak kennis met VALGATARA, een eerbetoon aan het kloppende hart van Valpolicella Classico.

VALGATARA: Waar Passie Samenkomt met Traditionele Italiaanse Wijnkunst

Onze naam VALGATARA onthult ons diepe respect voor het epicentrum van Valpolicella Classico. Gelegen in het charmante deel van Marano di Valpolicella, tussen het wereldberoemde Gardameer en het historische Verona, ademt ons stadje de eeuwenoude wijntraditie van de regio. Hier, in de rijke aarde van Valpolicella, gedijt een zeldzame inheemse druivensoort genaamd CORVINA, samen met lokale variƫteiten, en creƫert zo de essentie van de historische VALPOLICELLA wijnstreek.

Onze Missie: Authentieke Italiaanse Wijnen van Valpolicella Classico

Bij VALGATARA ligt onze focus op het direct importeren van Italiaanse wijnen uit de prachtige Veneto regio in Noord-Italiƫ, met name de befaamde Valpolicella Classico. Onze missie is simpel: u als wijnliefhebber verbinden met de weelderige pracht van deze superieure wijnen. We hechten waarde aan eerlijkheid en bieden ambachtelijke producten aan tegen faire prijzen.

Waar Kennis en Ervaring Samenkomen

Met meer dan twee decennia aan expertise in Italiaanse Valpolicella wijnen, verzekeren we u dat onze selectie van wijnen een ongeĆ«venaarde kwaliteit biedt. Onze persoonlijke favorieten zijn de verfijnde AMARONE wijnen uit de VALPOLICELLA, die in onze ogen tot de crĆØme de la crĆØme van Italiaanse en wereldwijde wijnen behoren. We moedigen u aan om dit zelf te ervaren door onze wijnen te proeven.

Valpolicella Classico: Ontdek Onze Selectie

In de initiƫle fase van ons avontuur richten we ons op klassieke rode Italiaanse wijnen uit de Valpolicella regio. Dit omvat de elegante VALPOLICELLA CLASSICO, de verrukkelijke VALPOLICELLA RIPASSO CLASSICO, en de onmiskenbare VALPOLICELLA AMARONE CLASSICO. Onze passie voor deze wijnen is tastbaar, en we zijn er trots op om ze aan u voor te stellen.

Valpolicella Classico: Een Regio om Te Koesteren

Na een recent bezoek aan Valpolicella hebben we niet alleen wijnen ontdekt, maar ook de rijke cultuur en gastronomie van de streek. Van prachtige barokke villa’s tot slingerende paden door de glooiende wijngaarden, de Valpolicella regio heeft alles. Adembenemende uitzichten en het zonovergoten microklimaat maken het plaatje compleet. Voel de betovering van ItaliĆ« en ontdek meer op onze website en sociale media.

Proost op Valpolicella Classico bij Wijnhandel VALGATARA

We nodigen u uit om deel te nemen aan onze reis door de wereld van Valpolicella Classico. Ontdek de prachtige AMARONE, RIPASSO, CLASSICO SUPERIORE, RECIOTO en RISERVA AMARONE wijnen. Wijnhandel VALGATARA staat voor passie, kwaliteit en een unieke Italiaanse ervaring.

Wijnhandel Valgatara Belgiƫ
IMG_20200914_174037
IMG_20200912_140709
IMG_20200913_141704_1
IMG 20200911 114928 scaled
Wijnhandel Valgatara Belgiƫ
IMG_20200914_174037
IMG_20200912_140709

Bestel Nu en Ervaar de Magie van Valpolicella Classico

U kunt deze authentieke Italiaanse wijnen eenvoudig online bestellen via onzeĀ webshop, telefonisch op via WhatsApp.Ā De weelde van Valpolicella Classico wacht op u.

Wijnhandel VALGATARA - ITALIAANSE WIJNEN UIT VALPOLICELLA CLASSICO
| AMARONE | RIPASSO | CLASSICO SUPERIORE | RECIOTO | RISERVA AMARONE |